2014. december hónap bejegyzései

Óévi és újévi alkalmaink

December 31-én, szerdán, óév napján hálaadó Istentiszteletek lesznek: délután fél 5-kor a Tanyán a Kistemplomban és este 6-kor a faluban, a Nagytemplomban Este fél 8-tól Gyülekezeti Szilveszter a Gyülekezeti Házban   Január 1-jén, csütörtökön újévi Istentiszteletek lesznek: 9-kor a Tanyán a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Híreink | Óévi és újévi alkalmaink bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kiáltó Szó

Megjelent gyülekezeti újságunk karácsonyi ünnepköri kiadványa. MEGTEKINTÉS

Kategória: Híreink | Kiáltó Szó bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Alkalmaink 2014 decemberében

DECEMBER  21-23. Vasárnaptól- keddig  Úrvacsorára előkészítő bűnbánati alkalmak                                               17  órakor   a  Kistemplomban                                               18  órakor   a  Nagytemplomban                              Kérésre házhoz viszünk úrvacsorát a beteg vagy gyenge testvéreknek  ***           Szerda  reggel  8 órakor  úrvacsorai … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Híreink | Alkalmaink 2014 decemberében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Karácsonyi készülődés

Hitoktatók, gyülekezeti gyerekmunkások számára a szokásos karácsonyi felkészülés alkalma és közös imádság lehetősége 2014. december 04-én (csütörtökön) 17,30 órától Nagyvarsányban a Református Gyülekezeti Teremben Kossuth u. 18. Minden érdeklődőt szeretettel hív  és vár a VISZ! Helyszínen irodalmi anyagaik és karácsonyi leckék (1200 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Híreink | Karácsonyi készülődés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hitmélyítő délután decemberben

December 7-én, vasárnap délután fél 3-tól hitmélyítő délutánt tartunk. Igével szolgál: dr. Makrai Tibor a Mátészalka Kertvárosi Református Gyülekezet főgondnoka.

Kategória: Híreink | Hitmélyítő délután decemberben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva