Admin bejegyzései

Karácsonyi fényképek 2018

2018 Karácsony este képekben: http://refnagyvarsany.hu/?page_id=1971 A fényképeket készítette: Szűcs Attila

Kategória: Híreink | Karácsonyi fényképek 2018 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Alkalmaink

GYÜLEKEZETÜNK ALKALMAI 2018 MÁJUS 10. CSÜTÖRTÖK JÉZUS KRISZTUS MENNYBEMENETELÉNEK ÜNNEPE 9.00 Istentisztelet a Kistemplomban 10.30 Istentisztelet a Nagytemplomban 18 óra EGYHÁZLÁTOGATÁS Istentisztelet a Nagytemplomban vendég lelkészek szolgálatával Nyíri János gergelyiugornyai ref. lelkész Pócsi Gyula kopócsapáti ref. lelkész Kazsuk Sándor kopócsapáti … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Híreink | Alkalmaink bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Fontosabb alkalmaink

2017.10.22-én 10:30-tól a presbiter jelöltek bemutatkozása és a választás időpontjának másodszor való kihirdetése. 2017.10.22-én 15 órától hálaadó alkalom az Iskolánk, Óvodánk indulásáért. Ezen az alkalmon lesz a pedagógusok és a tanulók ünnepélyes fogadalomtétele. Igével szolgál: Dr. Fekete Károly püspök úr. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Híreink | Fontosabb alkalmaink bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hitmélyítő délután

Kategória: Híreink | Hitmélyítő délután bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nyári gyermekhét!

Kategória: Híreink | Hozzászólás most!

Új ember

Az új ember más! Hol született? Újjászületés városának bűnbánat kerületében. Hol nevelkedett? Az engedelmesség iskolájában. Hol dolgozik? A szorgalom szakmájában, az önmegtagadás osztályán. Milyen a ruházata? Az alázatosság öltönyét viseli, ruhája a Krisztus igazságának szépsége. Merre jár? A szolgálat völgyében, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Híreink | Új ember bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gyülekezeti közösség áldásai

“Egy nagyon komoly keresztyén ember Gobat Bánule misszionárius mondja el egyik könyvében egy élményét erről. Leírja, hogy egy időben lelki érzéketlenség állapotában volt, nem talált örömet Isten Igéjében, nem volt képes szívből imádkozni sem. Nagyon boldogtalannak érezte magát és egyik … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Híreink | Gyülekezeti közösség áldásai bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az imádságról

Kevés ima, kevés ige – beteg élet kevés ima, sok ige – száraz élet sok ima, kevés ige – rajongó élet sok ima, sok ige – egészséges élet

Kategória: Híreink | Az imádságról bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Miért megyek el Isten szavát hallgatni még rossz időben is ?

Miért megyek el Isten szavát hallgatni még rossz időben is ? Mert Isten minden alkalmat megszentelt, és nem tett kivételt az esős-havas napokkal sem. Mert elvárom, hogy a szolgálattal megbízott testvér a helyén legyen, és csodálkoznék, ha a rossz idő … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Híreink | Miért megyek el Isten szavát hallgatni még rossz időben is ? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kategória: Híreink | bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva